Frida - FreeRap [Playlist]

[postlink]http://nononopasaranesp.blogspot.com/2013/02/frida-freerap-playlist.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=PeKhD-nC8tIendofvid
[starttext]
Source: http://www.youtube.com/user/Fridafreerap


Download




(Instrumental original propietat de: "Blue Sky Black Death-Threats")
FreeRap serà el primer treball de Frida, nou projecte musical d'Olmos d'Arrap i elTom de BarraQues Sudsistema, acompanyats per Dj Cano als plats i Loren D a l'enregistrament i edició.
Frida Kahlo digué : "Lo único que yo sé es que pinto porque tengo la necesidad de hacerlo, pinto siempre lo que me pasa por la cabeza sin ninguna otra consideración".
El grup sorgeix d'una forma similar, producte de les nostres ganes d'expressar-nos i evolucionar creant i, per altra banda, la il•lusió d'aportar més novetats al panorama RAP de València.
Aquest primer treball comptarà amb 8 cançons amb temàtiques diverses i instrumentals d'alguns dels productors més actius i reconeguts de l'escena valenciana: Loren D, Dirty Game, Base BLK i Bosí.
Estigueu atents el dia 31-1-13 perquè podreu entendre de que tracta açò, escoltar el treball complet a youtube i descarregar-ho gratuïtament.
{Frida FreeRap}

VÍDEO gravat i editat per GRANISSAT DE LLIMA


[endtext]

0 comentarios:

Publicar un comentario

Rap francés subtitulado

Ver todos los videos / Voir tous les vidéos

Descarga / Téléchargement

Rap underground francés

Ver todos los videos / Voir tous les vidéos

Descarga / Téléchargement